Jalkasi kiittävät - Pirkkalan jalkahoitopalvelu

Jalkahoito

 

JALKOJEN TERVEYDENHOITO | 65 € / kerta

Silkinpehmeät kantapäät Footlogix-tuotteilla

 

  • Erittäin tehokas

  • Sopii kaikille

  • Näet tulokset heti

  • Käytämme Footlogix-tuotteita

Footlogix on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, joka on kehitetty yhteistyössä  lääketeollisuuden, jalkahoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa. Tulokset ovat nähtävissä heti: karkeimmistakin kantapäistä tulee silkinpehmeät.

Footlogix-tuotteiden valmistamisessa käytetään patentoitua DIT-teknologiaa (Dermal Infusion Technology), jonka avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin.

Tehokkaassa jalkojen ihonhoidossa ainesosat imeytyvät syvälle ihon kerroksiin ja parantavat ihon toimintoja ja joustavuutta. Ne lisäävät kosteutta ihon pintakerroksessa eivätkä tuki ihohuokosia öljyillä. Footlogix-tuotteet on tarkoitettu lääkinnällisen jalkahoitoon, ja ne sopivat myös atoopikkolapsille, diabeetikoille ja psoriasista sairastaville.

Tuotteissa käytetään Footlogixin patentoimaa Spiraleen-mikroleväuutetta, joka suojaa ja uudistaa ihon soluja ja parantaa kollageenin muodostumista. Se toimii tehokkaasti myös varpaankynsissä estämällä sienen kehittymistä ja vahvistamalla ihon vastustuskykyä. Spiraleen-merilevällä on puhdistava antimikrobinen vaikutus ärsytykseen ja punoitukseen. Spiraleen ei häiritse ihon luonnollista bakteerikantaa.

Hoidon yhteydessä jalkahoitaja auttaa sinua valitsemaan kotihoitoon juuri sinun jaloillesi sopivan tuotteen. Päivittäin käytettynä vaahtovoiteet auttavat säilyttämään jalkojen pehmeyden.